@bodybri bodybristudio Rozvrh

Zpracování osobních údajů

Veškeré osobní údaje jsou zpracovávány v souladu se zákonem č. 101 O ochraně osobních údajů

Jako správce údajů poskytujeme zákazníkovi jako subjektu údajů informace o zpracování jeho osobních údajů.

Kontaktní údaje

Sídlo: Bodybrí s.r.o., J. Haška 1819/3, České Budějovicee 370 04
Telefon: 777 863 001
E-mail: info@bodybri.cz
www.bodybri.cz

Účely a právní základ zpracování Osobních údajů

Zpracování osobních údajů, v rozsahu IP adresa a statistiky o používání stránek („dále jen „Osobní údaje“).

Účelem zpracování Osobních údajů je zejména:

  • základní analytika chování návštěvníků na webových stránkách

Výše popsané činnosti zajišťujeme ve spolupráci s dalšími subjekty. Osobní údaje jsou v rámci oprávněného zájmu zpracování Osobních údajů spočívajícím v předání Osobních údajů za účelem statistického vyhodnocování dat předávány:

  • společnosti Anycoders s.r.o., IČO: 03888461, se sídlem České Budějovice - České Budějovice 3, Na Sadech 2036/18, PSČ: 370 01

Osobní údaje budou uloženy pro účely případných sporů, nebo z důvodů plnění legislativních požadavků daných místní legislativou, nebo legislativou EU.

Zároveň tímto výslovně žádáme, aby při komunikaci nesděloval údaje o svém zdravotním stavu a jiné údaje spadající do kategorie citlivých údajů. Takovéto údaje nikdy nevyžadujeme a není naším zájmem tyto osobní údaje jakkoli zpracovávat. Pokud však zákazník tyto údaje při uskutečňování objednávky Výrobků přes toto upozornění dobrovolně sdělí a tím je zjevně zveřejní, činí tak na vlastní riziko.

Práva subjektu údajů

Jste oprávněn/a požadovat přístup k Osobním údajům, opravu nebo výmaz Osobních údajů, jakož i omezení zpracování Osobních údajů. Máte právo vznést námitku proti zpracování Osobních údajů a právo na přenositelnost Osobních údajů. Všechna tato práva je možné realizovat v písemné či elektronické formě prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů. Máte rovněž právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů v souvislosti se zpracováním Osobních údajů.

design by vhs. built by anycoders

Pro vylepšování a zajištění správné funkce našich stránek využíváme soubory cookies. Více o ukládaných informacích a jejich zpracování se dočtete zde a zde.