@bodybri bodybristudio Rozvrh

V čem je naše studio jiné než ostatní ?

Pátek 16.07.2021

VÍTEJ ŽENO!

49IdlSRA.jpeg

 

Naše studio je ryze dámské fitness. Šatnu pro pány u nás tedy nenajdete. Je to takový holčičí svět, kde si můžete s čistým svědomím odpočinout, vypnout hlavu, věnovat pozornost sama sobě a zároveň udělat něco dobrého pro své tělo. Myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že většina z nás zažila v klasickém fitku situaci, kdy se cítila nekomfortně. Ne snad proto, že by dané fitness centrum bylo špatné, mohlo by být klidně ze zlata a i tak by to nepomohlo. Přepadly nás myšlenky a my se tam najednou necítily dobře, protože:

- máme pocit, že na nás všichni zírají.

- nevíme, jak se ten stroj sakra používá!

- nebyly jsme cvičit už XY měsíců a všichni to určitě ví.

- ještě nikdy jsme necvičily, tak co tu děláme.

- všichni zvedají těžký váhy a vydávají u toho zvláštní zvuky.

- prostě nevíme, kde začít.

Našim cílem je vytvářet zde příjemné prostředí plné pohody. Tak abychom se tu cítily dobře my, ale hlavně VY. Klasické velké stroje ke cvičení u nás nenajdete. Chtěly bychom, abyste se naučily pracovat se svým tělem nejen při cvičení, ale i v běžném životě. Upřednostňujeme tedy přirozený pohyb, cvičíme převážně s vlastní vahou těla a využíváme pomůcky jako jsou činky, kettlebelly, TRX, pěnové válce a další. Naše studio je malé, na skupinových lekcích je maximální kapacita 6-8 klientek, což nám umožňuje individuálnější přístup ke každé z nich. Jste tak pod větším dohledem trenérky a můžete si být jistá, že daný cvik provádíte správně. 
 


 

NAŠE STROJE - POMOCNÍCI, CO ŠETŘÍ ČAS
 

Pro poctivé studentky či pracantky, vytížené dámy, maminky, co neví kam dřív skočit a nebo pro ženy, které jen rády zkouší něco nového, máme druh cvičení, co šetří čas. Kromě individuálních tréninků a skupinových lekcí nabízíme i cvičení se speciálními stroji – podtlakový trenažér VacuShape a vibrační plošinu Power Plate.Tyto stroje díky svým funkcím dokážou zvýšit kvalitu podaného výkonu. A tak za 30 minut cvičení spálíte dvakrát tolik kalorií.

Jak to funguje?
 

POWER PLATE 

Přístroj Power Plate je vibrační plošina, která slouží jako pomocník při kondičním posilování. Díky vibracím se během tréninku aktivuje mnohem více svalových skupin, než kdyby byl trénink odcvičen na zemi. Uvádí se, že 30 min na přístroji Power Plate se rovná 60-90 min tréninku na klasické podložce. Je tedy jasné, že naše tělo vydá mnohem více energie za kratší čas. Přístroj se v mnoha centrech využívá i jako rehabilitační pomůcka. Vibrace mohou sloužit nejen k posilování a zpevnění, ale i k regeneraci.



VACUSHAPE
Jedná se o běžecký pás, který je schovaný v podtlakové kabině. Zatímco vy jdete po klasickém běžeckém pásu, komora vytváří nízký atmosferický tlak, ve kterém se ve spodní častí vašeho těla zvýší teplota a krevní oběh. Krev je vháněna do kůže a podkožních vrstev, způsobuje tak výraznější hubnutí a ztrátu celulitidy, především v oblasti stehen, hýždí a boků.



Ať už jste úplná začátečnice, mírně pokročilá a nebo master mezi sportovci, věříme, že si u nás každá přijdete na to své. :-)

Na závěr bych jen dodala, že nemáme nic proti mužům. Naopak! Milujeme je. Nicméně se asi shodneme, že na přísloví - muži jsou z Marsu a ženy z Venuše – něco bude. :-D 

Těšíme se na Vás,
pozdravy z Venuše
Vaše holky z BB


 

 

Více z blogu

20220316213113_IMG_0177.JPG

Pistáciový cheesecake

Sobota 19.02.2022

Máte chuť na něco sladkého, ale chcete se udržet v kondici? Máme pro Vás recept na skvělý dortík, po kterém se doma jen zapráší. Tento recept je bez pečení a jeho příprava je opravdu jednoduchá. Navíc obsahuje datle, které jsou zdrojem rozpustné vlákniny, rychlým zdrojem energie, jsou velmi výživné, podporují mozek a mozkové funkce, pomáhají chránit proti ucpávání tepen a mají spoustu dalších benefitů. Další důležitou ingrediencí tohoto receptu jsou pistácie. Pistácie jsou výborným zdrojem tuků, kterých obsahuje zhruba 48 %, bílkovin 20 %, sacharidů 27 % a vlákniny zhruba 10 %. Dále obsahují vitamín B komplex, A, E, vápník, fosfor, draslík, měď a železo.

pexels-marta-wave-6453406.jpg

5 tipů jak zůstat v kondici a dobré náladě

Středa 05.05.2021

V posledním roce se většině z nás změnil každodenní režim od základu. Zvyknout si na nové věci, vytvořit si novou rutinu a návyky není vždycky snadné. Proto vám tedy přinášíme pár tipů, jak si udržet pozitivní mysl a cítit se fit i v této době. Pro některé z vás to nebude nic nového, ale berte to alespoň jako malou připomínku toho, jaké možnosti máme. ''Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.’' - Jan Werich

pexels-ketut-subiyanto-4909026.jpg

10 tipů jak být po porodu co nejdříve fit a neublížit si

Pátek 09.04.2021

Samotný porod je pro tělo fyzicky jeden z nejnáročnějších výkonů, ne-li ten nejtěžší. Tělo se 9 měsíců mění, roste a spolu s ním se mění i pozice orgánů, těžiště těla a tlak na pánevní dno.

design by vhs. built by anycoders